Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης πλημμυροπαθών

Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης πλημμυροπαθών

Κάποιες φορές η ζωή μας δείχνει ένα σκληρό και άδικο πρόσωπο. Η απώλεια και το τραύμα μοιάζουν πάντα ανυπέρβλητα για όσους τα βιώνουν. Όμως γνωρίζουμε οτι οι άνθρωποι αντέχουμε περισσότερα απ’όσα νομίζουμε, δοκιμαζόμαστε στα ψυχικά μας όρια, τα ξεπερνάμε και προχωράμε εν τέλει σε μια πιο ήρεμη ζωή. Από την πλευρά μας, είμαστε εδώ σήμερα για να σε υποστηρίξουμε σε αυτή την πορεία.

Με την βοήθεια των εθελοντών ψυχολόγων μας και των ευγενικών χορηγιών, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ψυχολογικής παρέμβασης, δωρεάν, σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Το Πρόγραμμα αποτελείται από δύο στάδια:

Στάδιο 1: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης

Μέσω των εθελοντών ψυχολόγων μας διατίθενται 2 υποστηρικτικές online συνεδρίες σε κάθε πληγέντα που θα κάνει αίτηση.

Στάδιο 2: Αποκατάσταση ψυχικής κατάστασης και πρόληψη ψυχολογικού τραύματος

Κατόπιν πρότασης του ψυχολόγου, υπάρχει η δυνατότητα επιμήκυνσης της θεραπευτικής παρέμβασης για 6 επιπλέον online συνεδρίες. Το παρόν στάδιο χρηματοδοτείται από χορηγούς.

Κάνε την αίτησή σου από την φόρμα για να ενταχθείς στο Πρόγραμμα:

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν εως 100 πλημμυροπαθείς. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των αιτήσεων, δεν θα μπορούν να υποβληθούν νέες αιτήσεις.

Αφού κάνεις αίτηση, θα λάβεις email για να προχωρήσεις στην δημιουργία λογαριασμού, να συνδεθείς με τον εθελοντή ψυχολόγο και να προγραμματίσετε τις online συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν στην πλατφόρμα της Clicktotherapy.


Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στους εθελοντές ψυχολόγους μας, που συμμετέχουν σε αυτή την δράση, καθιστώντας εφικτό το πρώτο στάδιο του Προγράμματος:

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, που χρηματοδοτούν το δεύτερο στάδιο του Προγράμματος:

Genesis Ventures, NXTLVL EDUCATION LTD, TELEVIDA, myTeam και πλήθος ιδιωτών όπως Ευστάθιος Ντούνας, Jason Varmazis, Αναστάσιος Ανδρονίδης, Zach Tigkas και άλλοι.

Σε βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Λάβε το μηνιαίο newsletter μας!

Κάθε μήνα, αναλύουμε ένα συγκεκριμένο θέμα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις σας και τις θέσεις των επαγελματιών ψυχολόγων μας.

Copy link