Χριστίνα Α. Σαββίδη

Χριστίνα Α. Σαββίδη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χριστίνα Σαββίδη και είμαι Ψυχολόγος. Εκπαιδεύομαι στη συστημική ψυχοθεραπεία σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο νιώθει, σκέφτεται και συμπεριφέρεται ως μέλος διαφόρων συστημάτων κι όχι αποκομμένο. Στη θεραπεία αυτή, δεν αναζητούμε απαραίτητα το 'γιατί' αλλά το 'πώς'. Πώς σχετιζόμαστε, πώς βιώνουμε αυτές τις σχέσεις και προς ποια κατεύθυνση θέλουμε να τις αλλάξουμε. Μία από τις σημαντικότερες σχέσεις παραμένει η σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Η ψυχοθεραπεία αποτελεί το κύριο ταξίδι γνωριμίας και διαπραγμάτευσης αυτής της σχέσης. Προσωπικά θεωρώ ότι η έναρξη και η δέσμευση στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία είναι μία από τις γενναιότερες αποφάσεις που μπορεί να λάβει κανείς στο δρόμο προς την ουσιαστική αλλαγή.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις
Αυτοανάπτυξη
LGBTQIA+
Τραύμα
Άγχος-Στρες
Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Τμήμα Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία - ΕΣΥΘΕΠΑΣ

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!