Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου (1st class Honours) στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το University of East London. Έπειτα συνέχισα στον ίδιο εκπαιδευτικό φορέα και συγκεκριμένα στο Μεταπτυχιακό της Συμβουλευτικής και της Οργανωσιακής Ψυχολογίας (1st class Honours). Έπειτα, έλαβα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (Αρ. Αδείας: 18625), ενώ παράλληλα ολοκλήρωσα την ατομική μου ψυχοθεραπεία με κατεύθυνση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, διάρκειας 5 χρόνων. Κατόπιν, ολοκλήρωσα την ειδίκευση στη Θετική και Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, καθώς και την ειδίκευση της Συμβουλευτικής εργαζομένων και Οργανωσιακής διαχείρισης από το HEC Paris. Ακόμη, είμαι ενταγμένος στο τριετές εξειδικευμένο πρόγραμμα της Γνωστικής – Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, που παρέχεται από την European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, προσπαθώ συστηματικά να αναπτύσσω και να εξελίσσω τις γνώσεις μου στον τομέα της κλινικής ψυχολογίας με τη συμμετοχή μου σε σεμινάρια και ημερίδες ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ λαμβάνω συστηματική εποπτεία από Γνωστικό – Συμπεριφορικό θεραπευτή για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!