Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Γεωργία Κουτσούκου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2010). Στη συνέχεια, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris Diderot - Paris 7 του Παρισιού, όπου και έλαβε τίτλο MSc στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία. Παράλληλα, ολοκλήρωσε 18-μηνη κλινική πρακτική στην Ψυχιατρική Κλινική του Παρισιού Sainte-Anne. Είναι εκπαιδευόμενη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "ΕΠΑΨΥ" με στόχο την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την προσαρμογή και εφαρμογή παρεμβάσεων που στοχεύουν στη θεραπεία ατομικών ψυχικών δυσκολιών (διαταραχές διάθεσης και άγχους), καθώς επίσης στην οικογενειακή θεραπεία και τη θεραπεία ζεύγους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Διατροφικές διαταραχές

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία & Ψυχοπαθολογία - Paris Diderot-Paris 7

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!