Κέλλυ Ψαρέλη

Κέλλυ Ψαρέλη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κέλλυ Ψαρέλη, είμαι Ψυχολόγος, κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος 3826/13-07-2017, και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας Κε.Σ.Με.Θ. (Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας) πιστοποιημένο κέντρο από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA). Βασικές αξίες της θεραπευτικής μου προσέγγισης, είναι ο αναστοχασμός, η αυτοπαρατήρηση, η διάθεση για αλλαγής οπτικής με στόχο τη λύση ενός προβλήματος. Κατά τη θεραπεία, τα προβλήματα που αναδύονται, γίνονται καλύτερα κατανοητά μέσα στο εκάστοτε σύστημα που εμφανίζονται. Επιπρόσθετα, έχω ολοκληρώσει τα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάριά στην Κλινική Ψυχοπαθολογία και των Κλινικών Δεξιοτήτων στην Ψυχοπαθολογία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – “Αιγινήτειο” Νοσοκομείο και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία Παιδιών κι Εφήβων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Στην πορεία της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής μου πορείας, έχω υπάρξει σε ποικίλα πλαίσια ψυχικής υγείας όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δαφνί" και "Δρομοκαϊτειο", ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ, αλλά και σε Διεθνείς Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς υποστηρίζοντας εφήβους, ενήλικες, γονείς και οικογένειες. Η έως τώρα εργασιακή μου εμπειρία με έχει φέρει κοντά με βιωμένες εμπειρίες έντονου άγχους, φόβου, κατάθλιψης, πένθους, τραύματος, και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων. Λαμβάνω συστηματική εποπτεία και παρακολουθώ συχνά επιμορφωτικά σεμινάρια στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής μου κατάρτισης.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Φοβίες
Ψυχοσωματική
Άγχος-Στρες
Σχέσεις
Αυτοανάπτυξη
Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Κλινική Ψυχοπαθολογία - Πανεπιστήμιο Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας (Κε.Σ.Με.Θ.)
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Ψυχική Υγεία Παιδιών κι Εφήβων - Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών & Εφήβων, Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!