Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Κίτρινα μπαλόνια καρδία από όσους κάνουν online ψυχοθεραπεία

Όραμά μας να καταργήσουμε το στίγμα της ψυχικής υγείας

Ας δημιουργήσουμε ένα κόσμο, που η επίσκεψη σε ψυχολόγο θα είναι ΟΚ. Γιατί όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε τον εαυτό μας καλύτερα και να νιώθουμε καλύτερα!
Κίτρινα μπαλόνια καρδία από όσους κάνουν online ψυχοθεραπεία

Είπαν για εμάς

KathimeriniViceProvocateurNews247Psychology Now

Μας καθοδηγεί μία αποστολή με κοινωνικό αντίκτυπο - να δημιουργήσουμε μία μόνιμη αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων και της κοινωνίας

Ψυχική υγεία χωρίς φόβο ή κριτική

Πρόσβαση σε ποιοτική θεραπεία για όλους

Συνεχής εκπαίδευση επαγγελματιών ψυχικής υγείας

Πλέον ξέρουμε ότι η ψυχοθεραπεία είναι ένα μέσο για να γνωρίσεις τον εαυτό σου, και να νιώσεις καλύτερα. Την προσαρμόζουμε στα δεδομένα της ψηφιακής εποχής, για να γνωρίσουν όλοι τα οφέλη της, όπως και εμείς οι ίδιοι.

Οι αξίες μας

Ενσυναίσθηση

Κατανοούμε τη σημασία του να ακούμε πραγματικά τις ανάγκες των πελατών μας και δεσμευόμαστε να αναζητούμε την καταλληλότερη λύση για κάθε άτομο.

Διαφάνεια

Οι διαδικασίες που ακολουθούμε είναι ξεκάθαρες προς όλους. Από τους πελάτες μας μέχρι τους συνεργαζόμενους ψυχολόγους μας, πιστεύουμε στην ανοιχτή επικοινωνία και την ενιαία ομαδική προσέγγιση, χωρίς να αφήνουμε περιθώρια για μυστικά.

Αξιοπιστία

Όλα τα μέλη της ομάδας μας και οι συνεργαζόμενοι ψυχολόγοι μας έχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Πάντα, με απόλυτο σεβασμό στην ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των πελατών μας.

Συνεχής εξέλιξη

Κάθε μέρα, προσπαθούμε να εξελίσσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και το “γνώθι σε αυτόν”, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της ψυχοθεραπείας.

Η ομάδα Click to Therapy

Η ομάδα μας

Συνδέουμε τους ειδικούς στη θεραπεία με τις συνεχείς εξελίξεις της τεχνολογίας για να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις ψυχοθεραπείας

Η ομάδα ClicktoTherapy είναι ένα δυναμικό μείγμα επαγγελματιών που προέρχονται από τους τομείς της έρευνας, της ψυχικής υγείας και της τεχνολογίας. Όλους και όλες μας ενώνει το πάθος για την κοινή αποστολή μας και να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Αν συναντήσεις κάποιον από μας, θα χαρούμε να μοιραστείς την εμπειρία σου και να ακούσουμε το feedback σου. Με τις γνώσεις σας προχωράμε μαζί το ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης.

Οι σύμβουλοι στο ταξίδι μας

Καθ. Δρ. Armando Meier

Καθ. Δρ. Armando Meier

Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας - Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, Ελβετία

Ο Armando Meier είναι καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία. H διεπιστημονική του έρευνα εκτείνεται σε ευρεία θεματολογία που περιλαμβάνει τα πεδία Δημόσιας Υγείας, Οικονομικών και Ψυχολογίας και εστιάζει στις ψηφιακές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, στην αξιολόγηση των πολιτικών υγείας και στην αξιοποίηση της επιστήμης της συμπεριφοράς για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. Έρευνες υπό την καθοδήγησή του έχουν δημοσιευτεί στα δύο πιο γνωστά επιστημονικά περιοδικά: Nature και Science.

Απέκτησε διδακτορικό στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, το παλαιότερο ελβετικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1460. Κατά τη διάρκεια της διδακτορικής του έρευνας, φιλοξενήθηκε από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Βασίλης Δήμος

Βασίλης Δήμος

Ιδρυτής της Structured-Ventures & συνιδρυτής του Skroutz.gr

Ο Βασίλης γεννήθηκε στη Γερμανία και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Το 2005 ξεκίνησε να εργάζεται στο Skroutz.gr μαζί με τους δύο συνιδρυτές του. Έως το 2016 ηγήθηκε των προσπαθειών βελτίωσης της πλατφόρμας ως Υπεύθυνος του Τμήματος Προϊόντος & Σχεδίασης.

Από το 2016 και έπειτα, ηγήθηκε της προσπάθειας μετατροπής της πλατφόρμας σε marketplace, εισάγοντας μια πλήρη λύση ολοκλήρωσης αγορών γνωστή ως “Smart Cart”. Το 2020 αποχώρησε από τον ενεργό του ρόλο στο Skroutz.gr αλλά παραμένει έως και σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Αυτές τις μέρες, διευθύνει τη Structured Ventures που έχει σκοπό τη δημιουργία και τη υποστήριξη νέων startups.

Στην πράξη...

Παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας, για την αποστιγματοποίηση των θεμάτων ψυχικής υγείας, η δράση μας απλώνεται και σε άλλες περιοχές. Συγκεκριμένα, έχουμε παρουσιάσει την σειρά συζητήσεων για την ψυχική υγεία, σε συνεργασία με το what’s Up της Cosmote, όπου σε κάθε επεισόδιο συζητάμε για ένα διαφορετικό θέμα ψυχικής υγείας και οι καλεσμένοι μας μοιράζονται την προσωπική τους εμπειρία σχετικά με αυτό.

 • Σειρά «Ας το Συζητήσουμε» από το Click to Therapy σε συνεργασία με το What’s Up της Cosmote
 • E01: Μιλάμε με τον Θωμά Ζάμπρα για την κατάθλιψη
 • E02: Μιλάμε με τη SURTUKO για την αυτογνωσία
 • E03: Μιλάμε με την Abstract Girl για την Ψυχική Ανθεκτικότητα
 • E04: Μιλάμε με τον An Ordinary Man για το Work-Life Balance
 • E05: Μιλάμε με τις Think Pig για την ψυχοθεραπεία
 • E06: Μιλάμε με τον Γιάννη Σαρακατσάνη για τα “κοινωνικά πρέπει”
 • E07: Μιλάμε με τον Νίκο Ιατρού για την απόρριψη

  Με την επιστημονική υποστήριξη των άρτια καταρτισμένων συνεργατών ψυχολόγων μας

  Η ομάδα ψυχολόγων του ClicktoTherapy αποτελείται από αυστηρά επιλεγμένους επαγγελματίες ο καθένας με εξειδίκευση στον τομέα του. Πέρα από τη βασική ψυχοθεραπευτική τους κατάρτιση, οι συνεργάτες μας λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση στις σύγχρονες προσεγγίσεις της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας.

  ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ

  Εταιρική Online Ψυχοθεραπεία

  Επένδυσε στην ευημερία της ομάδας σου με την προσαρμοσμένη Online λύση ψυχοθεραπείας του Clicktotherapy. Προγραμμάτισε ένα DEMO και δες πως μπορείς να αναβαθμίσεις την ψυχική ανθεκτικότητα στην εταιρεία σου, προωθώντας ένα πιο σταθερό εργασιακό περιβάλλον.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΕΝΑ DEMO

  Συνεργάσου ως Ψυχολόγος

  Αν είσαι αφοσιωμένος επαγγελματίας ψυχολόγος που επιδιώκει να έχει διαρκή αντίκτυπο, η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη για εμάς. Συνεργάσου μαζί μας για να προσεγγίσεις ένα ευρύτερο κοινό, να αναλαμβάνεις περιστατικά που εμπίπτουν στο φάσμα εξειδίκευσής σου και να συμβάλλεις καθοριστικά στο όραμά μας να βοηθήσουμε τον κόσμο να ζει πιο ευτυχισμένες ζωές.

  ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ