Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Συνεργάσου με το ClicktoTherapy

Είσαι Ψυχολόγος με όρεξη και αγάπη για την Ψυχική υγεία; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται το ClicktoTherapy για να ξεκινήσουν ψυχοθεραπεία, γι’αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων ψυχολόγων που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

Ψυχοθεραπεία online video chat

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας;

Ευελιξία & Διαφάνεια

Μέσω του δυναμικού συστήματος διαχείρισης της προσωπικής σου αντζέντας, μπορείς να ορίζεις εσύ τόσο την ποσότητα των περιστατικών που θα αναλαμβάνεις, όσο και τις ώρες διεξαγωγής των συνεδριών. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να εργαστείς με πλήρες ωράριο ή ακόμα και να συμπληρώνεις το υπάρχον εισόδημά σου! Επιπλέον, εσύ επιλέγεις τον τόπο εργασίας σου καθώς μπορείς να παρέχεις τις υπηρεσίες σου από το γραφείο σου, το σπίτι σου ή από οπουδήποτε αλλού έχεις πρόσβαση στο Internet.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την χρήση της πλατφόρμας και η αμοιβή σου είναι ανάλογη του αριθμού των συνεδριών που ολοκληρώνεις.

Εσωτερική Κοινότητα Ψυχολόγων

Μπορείς να συμμετέχεις σε εποπτείες ομότιμων οι οποίες σου επιτρέπουν να εμπλουτίζεις την κλινική πρακτική σου. Τα μέλη της κοινότητας ψυχολόγων Clicktotherapy συναντώνται σε μηνιαία βάση σε ομάδες πραγματοποιώντας εποπτείες για τα περιστατικά τους εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, όντας μέλος της κοινότητας των ψυχολόγων Clicktotherapy μπορείς να απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων μεταξύ συναδέλφων μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας για αυτό τον σκοπό καθώς και να συμμετέχεις σε διάφορες δράσεις που προγραμματίζονται.

Εστίαση στο λειτούργημά σου

Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαχείριση, που σε αποσπά από την άσκηση του επαγγέλματός σου, και, μέσω του καινοτόμου αλγορίθμου μας, σου αναθέτουμε περιστατικά που εμπτίπτουν στο φάσμα εξειδίκευσής σου. Πλέον, θα μπορείς να ασχολείσαι αναπόσπαστα με αυτό που αγαπάς.

Συμμετοχή στο όραμα μας

Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να ζει καλύτερα, παρέχοντας σε όλους εύκολη και ουσιαστική πρόσβαση σε Ψυχολόγο! Θες να συμμετέχεις και εσυ;

Ποια είναι η διαδικασία πριν την σύναψη συνεργασίας;

1
1

Αξιολογούμε την αίτηση σου

Αν πληρούνται τα τυπικά προσόντα, η αίτησή σου περνάει στο στάδιο των συνεντεύξεων.

2
2

Εισαγωγική συνέντευξη

Θα έχεις 20' συνέντευξη για να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία, τον τρόπο εργασίας και να γίνει και μια εισαγωγική συζήτηση των προσόντων σου. Εδώ είναι μια καλή ευκαιρία για σένα να κάνεις ερωτήσεις και να λύσεις τις απορίες σου.

3
3

Συνέντευξη με την κλινική ομάδα

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας που θα είναι μια αρκετά τεχνική συνέντευξη που αφορά την θεραπευτική σου προσέγγιση, εμπειρία, σπουδές κλπ. Είναι σημαντικό να έχεις κατά νου πραγματικά περιστατικά, για να κάνεις αναφορά.

4
4

Η πρόταση συνεργασίας

Συγχαρητήρια, ανήκεις πλέον στην κοινότητα ClicktoTherapy! Δημιουργείς λογαριασμό συνεργάτη ClicktoTherapy και ξεκινάς να κάνεις αυτό που αγαπάς!

Απαιτούμενα προσόντα

 • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου
 • Εργασιακή εμπειρία παρέχοντας υπηρεσίες συμβούλου ψυχικής υγείας
 • Ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση
 • Ατομική θεραπεία
 • Ενδιαφέρον για συνεχή εκπαίδευση σε σύγχρονα μοντέλα συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας
 • Συνεχής εποπτεία (σε περίπτωση που δεν υπάρχει εποπτεία, θα παρέχεται μέσω του Clicktotherapy)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών Ψυχολόγων

Μέσα από τα μάτια των συνεργατών μας

 • Η πλατφόρμα παρέχει ένα περιβάλλον στήριξης σε εμένα και το θεραπευόμενο. Είναι σαν κράτημα, σαν ένα πλαίσιο στήριξης, όπως θα γινόταν σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας. Αυτό θεωρώ ότι διευκολύνει πολύ τους ανθρώπους να ζητήσουν ψυχοθεραπεία στο Clicktotherapy. Σε ένα συμβολικό επίπεδο, η σχέση μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου δεν είναι δυαδική. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ελέγξει, που θα ρωτήσει αν κάνω καλά τη δουλειά μου ή όχι, που θα μου υπενθυμίσει τα ραντεβού μου. Εγώ, έχοντας ψυχαναλυτική προσέγγιση, αν έρχονται τέτοια ζητήματα, το ενσωματώνω στη θεραπεία, τα αναλύω.  Και έχει ενδιαφέρον το τι μπορεί να σημαίνει για έναν θεραπευόμενο ότι ξέρει πως αν κάτι δεν του αρέσει ή αν θυμώσει μαζί μου μπορεί να απευθυνθεί σε έναν τρίτο, για παράδειγμα σε κάποιον υπεύθυνο της πλατφόρμας, ο οποίος από τη μια είναι κάποιος εκτός της σχέσης μεταξύ των δυο μας, από την άλλη αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου συστήματος της πλατφόρμας. Και είναι σημαντικό ότι στην περίπτωση τέτοιων περιστατικών, η πλατφόρμα δε διευκολύνει το διχασμό, αλλά παίρνει μια θέση ουδέτερη προτρέποντας να το κουβεντιάσει με το θεραπευτή του και να αποφασίσει μαζί του.

  Είναι πολύ πλούσιο αυτό και νομίζω ότι η δυναμικές που αναπτύσσονται είναι άλλες από αυτές που αναπτύσσονται όταν κάποιος πάει από μόνος του σε έναν ψυχοθεραπευτή. Είναι πιο περίπλοκοι και σημαντικοί μηχανισμοί.

  Θεωρώ, λοιπόν, ότι η πλατφόρμα είναι τρίτος στη δυαδική σχέση, ένα πλαίσιο με ένα κύρος, το οποίο έχει αποφασίσει ότι ταιριάζουμε και μας έχει φέρει σε επαφή. Έχει μια πατρική λειτουργία, είναι αυτό που κανονίζει και ορίζει τη σχέση, δεν είμαστε οι δυο μας για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ο ρόλος της είναι πρωταρχικός, καθώς ο θεραπευόμενος έχει πρωτίστως απευθυνθεί σε αυτή.
  Νάντια Λάγγα
  Νάντια Λάγγα
  Συνεργάτης ψυχολόγος - Ψυχοδυναμική προσέγγιση
 • Έχω παραπέμψει στο Clicktotherapy γνωστούς μου που αναζητούσαν ψυχοθεραπεία, με την υποσημείωση να μην παραπεμφθούν σε εμένα. Είναι πολύ καλή ευκαιρία, πολύ καλή πλατφόρμα. Επίσης έχω προτείνει και σε συνάδελφους θεραπευτές να εγγραφούν και είναι εξίσου ευχαριστημένοι.

  Προσωπικά νιώθω ασφάλεια να παραπέμψω στο Clicktotherapy, γιατί είδα ότι υπάρχει λεπτομερής αξιολόγηση των θεραπευτών προτού ενταχθούν στην ομάδα και έρθουν σε επαφή με τους θεραπευόμενους. Επομένως κάποιος που απευθύνεται εδώ, γνωρίζει ότι είναι ένα προστατευμένο πλαίσιο με επαγγελματίες και νιώθει ασφάλεια. Γνωρίζει ότι θα υπάρχει ποιότητα σε αυτό που επενδύει. Δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική επένδυση, αλλά συνολικά στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία, η οποία έχει κυρίως ψυχική επένδυση. Ο θεραπευόμενος περιμένει ότι ο θεραπευτής θα τον ακούσει, θα τον κατανοήσει και θα επεξεργαστεί μαζί του όσα εκφράζονται στη θεραπεία. Η ψυχοθεραπεία είναι μια επανορθωτική εμπειρία και αν ο ψυχολόγος δεν έχει την κατάλληλη κατάρτιση και τα σωστά εργαλεία, μπορεί να αποβεί τραυματική για τον θεραπευόμενο. Άλλες πλατφόρμες ζητούν αξιολόγηση από τους θεραπευόμενους. Ωστόσο, η αξιολόγηση αυτή έρχεται εκ των υστέρων και δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.
  Γεωργία Κουτσούκου
  Γεωργία Κουτσούκου
  Συνεργάτης ψυχολόγος - Συστημική προσέγγιση
 • Έχω ήδη προτείνει και σε φίλους που βρίσκονται στο εξωτερικό και προφανώς δε μπορώ να αναλάβω εγώ να ξεκινήσουν ψυχοθεραπεία στο Clicktotherapy, κάνουμε καλή δουλειά εδώ.

  Μέχρι στιγμής πολλοί θεραπευόμενοι μου, προτείνουν την πλατφόρμα και σε δικούς τους φίλους να μπουν στο Clicktotherapy. Οπότε βλέπω ότι και οι θεραπευόμενοι μου νιώθουν ότι η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καλή.

  Έχω προτείνει και σε συναδέλφους. Εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πλατφόρμα και θεωρώ ότι πρέπει να την μάθει και περισσότερος κόσμος, και οι επαγγελματίες και οι θεραπευόμενοι. Γιατί, η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Βλέπω ότι κι εγώ και οι συνάδελφοί μου ψαχνόμαστε αλλά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Άλλες πλατφόρμες δε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Σα συνεργάτης της πλατφόρμας αυτό που μου αρέσει είναι ότι η οικονομική μου συμφωνία είναι με το Clicktotherapy. Ενώ σε άλλες πλατφόρμες αυτό που συμβαίνει είναι εγώ πρέπει να βρω το θεραπευόμενο, για να πάρει η πλατφόρμα ένα ποσοστό. Επομένως νιώθω πάρα πολύ μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια σα συνεργάτης ότι εδώ έχω μια πολύ καλή συνεργασία στην οποία μπορώ να στηριχτώ. Αισθάνομαι ότι δίνω, αλλά αισθάνομαι ότι παίρνω κιόλας από τη συνεργασία. Θα έλεγα ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

  Δεν έχω βρει αλλού αυτό που γίνεται στο Clicktotherapy, οπότε μ αρέσει που είμαι εδώ. Γενικότερα όσον αφορά τη συνεργασία νιώθω πολύ μεγάλη στήριξη και στο διοικητικό κομμάτι, αλλά ακόμα και αν χρειαστώ βοήθεια σε σχέση με κάποιον θεραπευόμενο. Νιώθω ότι υπάρχει στήριξη και μπορώ να βασιστώ στη συνεργασία μου με την πλατφόρμα. Και  παρότι είναι online, δεν έχω καθόλου διαφορετική αίσθηση απ’ όταν συνεργαζόμουν με φυσικά γραφεία. Νιώθω την ίδια αμεσότητα, και, ενώ δε σας βλέπω, ξέρω ότι είστε εκεί.
  Αθηνά Μαξιμιάδη
  Αθηνά Μαξιμιάδη
  Συνεργάτης ψυχολόγος - CBT προσέγγιση