Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Δήμητρα Κλεινάκη και είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω την μετεκπαίδευσή μου στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία, πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ψυχοθεραπείας (EAP). Έχω παρακολουθήσει πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης του Ε.Κ.Π.Α πάνω στην Ψυχοπαθολογία του Βρέφους, του Παιδιού και του Εφήβου ενώ συνεχίζω να παρακολουθώ επιμορφωτικά σεμινάρια σε διάφορους κλάδους που αφορούν την Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, με στόχο την συνεχή ενημέρωση μου για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μου. Εργάζομαι από το 2020 σε Ιδιωτική Νευροψυχιατρική Κλινική όπου παρέχω ατομικές συνεδρίες σε άτομα με ψυχικές διαταραχές και συντονίζω ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοεκπαίδευσης. Με κλινικό πληθυσμό έχω εργαστεί επίσης και ως ασκούμενη Ψυχολόγος στο Οικοτροφείο του Αγ. Νικολάου της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ. Σήμερα, πέρα από το κλινικό πλαίσιο ασκώ το επάγγελμα του Ψυχολόγου και ιδιωτικά σε δικό μου γραφείο στην Αθήνα, βρισκόμενη πάντα παράλληλα σε προσωπική ψυχοθεραπεία και κλινική εποπτεία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Person - Centered Counselling and Psychotherapy - Strathclyde University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοπαθολογία Βρέφους, Παιδιού και Εφήβου - Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Διαπολιτισμικές δεξιότητες στη Συμβουλευτική - ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!