Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Αγγελική Πετράκη και είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος νόμιμης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Ο τίτλος των Μεταπτυχιακών Σπουδών μου είναι στην " Ψυχολογία Υγείας", της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είμαι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και κάτοχος διπλώματος στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική . Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης συνεχίζω να παρακολουθώ ευρεία γκάμα σεμιναρίων και ολοκληρωμένων εκπαιδεύσεων. Επίσης, διαθέτω πιστοποίηση ως εκπαιδεύτρια Εργαστηρίων Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) από την Gordon Hellas. Εργάζομαι ως Ψυχολόγος από το 2007 παρέχοντας προσαρμοσμένη εξατομικευμένη συμβουλευτική, με κριτήριο τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου που μου εμπιστεύεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχολογία Υγείας - Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!