Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η προσέγγιση που ακολουθώ είναι η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή της ψυχαναλυτικής θεραπείας. Βασικός της στόχος είναι να ενισχύσει την ικανότητα του θεραπευόμενου να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα συναισθήματα και τις ψυχικές συγκρούσεις. Γι' αυτό και η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι αυτογνωσίας που «πλέει» ανάμεσα στο παρόν (ψυχικές δυσκολίες), το παρελθόν (παιδική και εφηβική ηλικία, ψυχικά τραύματα) και το μέλλον (επιθυμίες και στόχοι). Σε αυτή τη διαδικασία, κύριο εργαλείο μας είναι η προσεκτική παρατήρηση της αλληλεπίδρασης του θεραπευτή με τον/τη θεραπευόμενο/η και η συμμαχία που χτίζουμε μεταξύ μας σε αυτή την προσπάθεια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Τραύμα

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!