Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Αφροδίτη Καψαρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, μετέβη στη Λωζάννη όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία. Έχει εργαστεί ερευνητικά στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης, καθώς και στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης, CHUV. Έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία και στην Ψυχοθεραπεία βασισμένη στην Εννόηση (Mentalization based Treatment). Είναι συνιδρύτρια και επιστημονικά υπεύθυνη του Clicktotherapy, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται ως ψυχολόγος με έφηβους και νέους στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης CHUV στην Ελβετία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Τραύμα

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!