Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χριστίνα Κασμερίδου και είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχοντας παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενώ σήμερα ολοκληρώνω τις τριετείς σπουδές μου στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Επιπλέον έχω εργαστεί σε διάφορα κέντρα με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ωστόσο το βασικό μου ενδιαφέρον είναι η ψυχοθεραπεία ενηλίκων από γνωστική και συμπεριφορική σκοπιά. Μαζί λοιπόν θα δουλέψουμε τη σκέψη, το συναίσθημα και τη συμπεριφορά, πάντοτε συνεργατικά και με πλήρη αποδοχή και σεβασμό, έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητά σου, οι σχέσεις σου και γενικότερα η ζωή σου. Τελικός στόχος αυτού του ταξιδιού είναι να γίνεις εσύ ο θεραπευτής του εαυτού σου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωατική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - ΕΕΓΣΨ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!