Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Γνωσιακή Συμπεριφορική (CBT)

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Γιαννακοπούλου Κατερίνα και είμαι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο (ΜSc) στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Μέσα από τις σπουδές μου, έχω λάβει θεωτηρική και πρακτική γνώση πάνω σε όλες τις βασικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις. Στα πλαίσια της περαιτέρω επαγγελματικής μου εξέλιξης και κατάρτισης, συνεχίζω την εξειδίκευσή μου μέσα από τη συμμετοχή μου στο Τμήμα Εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Ψυχολογία, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, εργάζομαι επιπλέον στις Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δυτικών Κυκλάδων της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), καθώς και σε ιδιωτικό πλαίσιο. Η πολυετής συνεργασία μου με το Clicktotherapy αποσκοπεί στο να διευκολυνθεί η πρόσβαση του κόσμου στις υπηρεσίες του επαγγέλματός μας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Αυτοανάπτυξη
Κρίσεις πανικού
Ψυχοσωματική
Κατάθλιψη
Άγχος-Στρες
Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Master of Science in Counseling Psychology and Psychotherapy - The American College of Greece

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!