Άννα Παπαποστόλου

Άννα Παπαποστόλου

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Άννα Παπαποστόλου και είμαι Ψυχολόγος με νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS). Έχω εκπαιδευτεί και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι στην Συστημική/Οικογενειακή προσέγγιση θεραπείας. Είμαι απόφοιτος Ψυχολογίας (University of Sunderland) με μεταπτυχιακά στην Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία (University of Portsmouth) και στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας (Frederick University). Έχω εξειδικευτεί στην Κλινική Υπνοθεραπεία & Υπνοανάλυση με Ψυχοθεραπεία, στην μέθοδο τραυματοθεραπείας EMDR, στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP, στο Mindfulness, στις αναπτυξιακές διαταραχές και τον αυτισμό (TEACCH - PECS) καθώς και άλλες τεχνικές που προσεγγίζουν θέματα όπως αγχώδεις διαταραχές, ψυχικό τραύμα, προβλήματα σχέσεων, φοβίες, διαχείριση πένθους, διατροφή, ψυχοσεξουαλική υγεία, δυσπροσάρμοστες συμπεριφορές κλπ. Έχω εργαστεί ως Επιστημονικά Υπεύθυνη & Ψυχολόγος σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε κέντρα ημέρας και οικοτροφεία για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και γονείς. Ο τρόπος εργασίας μου σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι είναι εξατομικευμένος και βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την άνευ όρων αποδοχή, την συνεργασία και την ασφάλεια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Αυτοανάπτυξη
Πένθος
Σχέσεις
Άγχος-Στρες
Φοβίες
Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία με Κοινωνιολογία - University of Sunderland
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Διοίκηση Μονάδων Υγείας - Frederick University
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία - University of Portsmouth

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!