Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ναταλία Γαϊτανίδη Σακελλαράκη, αποφοίτησα με ‘’Λίαν καλώς’’ από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνινών και Πολιτικών Επιστημών. Στην διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα τρίμηνη πρακτική άσκηση στο ΨΝΑ (Δαφνί). Η πτυχιακή μου εργασία αφορούσε την ερευνητική υπόθεση του κατά πόσο η ύπαρξη καταθλιπτικών χαρακτηριστικών στα άτομα, καθορίζει την ακρίβεια της προσωπικής τους χρονικής εκτίμησης. Είμαι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος, καθώς και τακτικό μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ενώ παράλληλα, ιδιωτεύω σε δικό μου χώρο, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής. Το ενδιαφέρον μου κινείται θεραπευτικά τόσο στην ατομική θεραπεία, όσο και στην θεραπεία ζεύγους, αλλά και στην οικογενειακή θεραπεία. Εκπαιδεύομαι σε τετραετές πρόγραμμα συνθετικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης, έχω παρακολουθήσει τρίμηνο βιωματικό σεμινάριο για ψυχοθεραπευτές, καθώς και τρίμηνο σεμινάριο με τίτλο ''διαχείριση στρες με ενσυνειδητότητα/mindfulness''. Στα πλαίσια της αστείρευτης επιθυμίας μου για γνώση και συνεχή εξέλιξη, συνεχίζω να παρακολουθώ ποικίλα σεμινάρια/επιμορφώσεις/προγράμματα σχετικά με τον κλάδο της ψυχολογίας, στην προσπάθειά μου να εμπλουτίσω τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια. Ο τρόπος που δουλεύω θεραπευτικά είναι με απόλυτο σεβασμό και αποδοχή προς τον θεραπευόμενο, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του, επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό και τηρώντας πιστά τις αρχές της δεοντολογίας του επαγγέλματος. Αναλαμβάνω ποικίλα περιστατικά, όπως για παράδειγμα αγχώδεις και καταθλιπτικές διαταραχές, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, αντιμετώπιση επαγγελματικών ζητημάτων, συντροφικές και οικογενειακές σχέσεις, ζητήματα θυμού και ελέγχου συναισθημάτων, δυσκολίες της εφηβικής ηλικίας, συμβουλευτική γονέων, αλλά και προσωπική αυτό-βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Παντείου Πανεπιστημίου

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συνθετική Ψυχοθεραπεία - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ειδική Αγωγή - Πανεπιστήμιο Πατρών

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σχολική Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!