Μια δωροκάρτα που αξίζει!

Ψάχνεις για ένα πρωτότυπο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;
Επίλεξε τη δωροκάρτα Clicktotherapy. Χάρισε μία ή περισσότερες ατομικές συνεδρίες με τον κατάλληλο online ψυχολόγο από το
δίκτυο συνεργατών, που πληρούν αυστηρά κριτήρια συνεργασίας, και δώσε στα άτομα που αγαπάς την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την ψυχική τους ευεξία από την άνεση του σπιτιού τους.

Πρόσφερε μια δώροκαρτα στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Γιατί να δώσεις δώρο συνεδρίες ψυχοθεραπείας;

Η επιλογή να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο είναι μια σημαντική επιλογή και, μερικές φορές, μια μικρή βοήθεια μπορεί να είναι χρήσιμη για να ξεκινήσεις. Με τη δωροκάρτα ClicktoTherapy, μπορείς να χαρίσεις μια ατομική συνεδρία με ψυχολόγο σε κάποιον που αγαπάς και να γίνεις η σπίθα που ξεκινά το ταξίδι της προσωπικής ανακάλυψης.

Πώς λειτουργεί;

1
Αγόρασε την δωροκάρτα.
2
Λάβε τον κωδικό της δωροκάρτας μέσω email.
3
Χάρισε την δωροκάρτα ClicktoTherapy σε όποιον θες.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης και θα σου στείλουμε έναν μοναδικό κωδικό που πρέπει να εισάγει ο παραλήπτης στην περιοχή «Λογαριασμός» του μενού. Το email μπορεί να καταλήξει στα ανεπιθύμητα εισερχόμενά σου, οπότε θυμήσου να ελέγξεις και εκεί!

Όποιος λάβει το δώρο σας θα μπορεί να επωφεληθεί από μία ή περισσότερες ατομικές συνεδρίες με έναν ψυχοθεραπευτή ClickToTherapy. Επιπλέον, θα μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν την πρώτη αναγνωριστική συνάντηση, να συναντήσει τον θεραπευτή και να αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει θεραπεία. Η δωροκάρτα ισχύει για 12 μήνες από την στιγμή της αγοράς.

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι το ClickToTherapy;

  • Πώς λειτουργεί;

  • Υπάρχει προθεσμία;

  • Σε ποιον μπορώ να τη δώσω;