Μια δωροκάρτα που αξίζει!

Ψάχνεις για ένα πρωτότυπο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;
Επίλεξε τη δωροκάρτα Clicktotherapy. Χάρισε μία ή περισσότερες ατομικές συνεδρίες με τον κατάλληλο online ψυχολόγο από το
δίκτυο συνεργατών, που πληρούν αυστηρά κριτήρια συνεργασίας, και δώσε στα άτομα που αγαπάς την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την ψυχική τους ευεξία από την άνεση του σπιτιού τους.

Πρόσφερε μια δώροκαρτα στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Γιατί να δώσεις δώρο συνεδρίες ψυχοθεραπείας;

Η επιλογή να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο είναι μια σημαντική επιλογή και, μερικές φορές, μια μικρή βοήθεια μπορεί να είναι χρήσιμη για να ξεκινήσεις. Με τη δωροκάρτα ClicktoTherapy, μπορείς να χαρίσεις μια ατομική συνεδρία με ψυχολόγο σε κάποιον που αγαπάς και να γίνεις η σπίθα που ξεκινά το ταξίδι της προσωπικής ανακάλυψης.

Πώς λειτουργεί;

1
Αγόρασε την δωροκάρτα.
2
Λάβε τον κωδικό της δωροκάρτας μέσω email.
3
Χάρισε την δωροκάρτα ClicktoTherapy σε όποιον θες.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης και θα σου στείλουμε έναν μοναδικό κωδικό που πρέπει να εισάγει ο παραλήπτης στην περιοχή «Λογαριασμός» του μενού. Το email μπορεί να καταλήξει στα ανεπιθύμητα εισερχόμενά σου, οπότε θυμήσου να ελέγξεις και εκεί!

Δώσε ένα πολύτιμο δώρο!

Όποιος λάβει το δώρο σας θα μπορεί να επωφεληθεί από μία ή περισσότερες ατομικές συνεδρίες με έναν ψυχοθεραπευτή ClickToTherapy. Επιπλέον, θα μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν την πρώτη αναγνωριστική συνάντηση, να συναντήσει τον θεραπευτή και να αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει θεραπεία. Η δωροκάρτα ισχύει για 12 μήνες από την στιγμή της αγοράς.

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις ΑΓΟΡΑ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ

Συχνές ερωτήσεις

 • Τι είναι το ClickToTherapy;

  To ClicktoTherapy είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που έχει βραβευτεί για το καινοτόμο χαρακτήρα της. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στοχεύουμε να καταστήσουμε δυνατή την ψυχολογική υποστήριξη για όσους την αναζητούν. Προσφέρουμε προσωποποιημένες, ψυχολογικές υπηρεσίες από έμπειρους επαγγελματίες, παρέχοντας το μέσο για τη διεξαγωγή αποτελεσματικής και υψηλής ποιότητας ψυχολογικής φροντίδας.

 • Πώς λειτουργεί;

  Πιστεύουμε ότι η επιλογή του ψυχολόγου είναι απαραίτητη για την επιτυχία της θεραπείας. Γι 'αυτό με βάση τις απαντήσεις σου στο ερωτηματολόγιο, σε συνδέουμε με τον καταλληλότερο ψυχολόγο, που έχετε τις περισσότερες πιθανότητες για μια πετυχημένη θεραπευτική συμμαχία. Αφού επικοινωνήσει ο ψυχολόγος, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα μέσω μιας δωρεάν αναγνωριστικής συνεδρίας. Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας μας.

 • Υπάρχει προθεσμία;

  Η δωροκάρτα θα ισχύει για 12 μήνες από την στιγμή της αγοράς.

 • Σε ποιον μπορώ να τη δώσω;

  Η Δωροκάρτα είναι ένα σημαντικό δώρο για όλους, γιατί όλοι – μερικές φορές – χρειαζόμαστε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε εμάς. Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από όσους ξεκινούν τώρα το θεραπευτικό τους ταξίδι με το ClicktoTherapy όσο και από εκείνους που ήδη βρίσκονται σε θεραπευτικό πλαίσιο μαζί μας.