Αναστασία Γκόντη

Αναστασία Γκόντη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συνθετική

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτος Ψυχολόγιας (Α.Π.Θ), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση (Πανεπιστήμιο Βαρκελώνης). Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία εργασίας με παιδιά, άτομα με αυτισμό και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στην Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία. Η εξειδίκευση μου στην Αγγλία είναι στην Ανθρωπιστική και Συνθετική Συμβουλευτική θεραπεία και διαθέτω 3ετή εμπειρία σε οργάνωση που παρήχε θεραπευτικές υπηρεσίες σε άτομα με ψυχολογικό τραύμα, αγχωτικές διαταραχές, σεξουαλικό τραύμα και σχεσιακές δυσκολίες. Στο θεραπευτικό πλαίσιο που προσφέρω, σε συναντώ ως ένα μοναδικό, ξεχωριστό άτομο και συνεξετάζω μαζί σου τη σχέση με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Η προσέγγισή μου είναι συνθετική που σημαίνει πως αντλώ από διαφορετικές ψυχοθεραευτικές προσεγγίσεις όπως η ψυχοδυναμική και σχεσιακή. Πιστεύω πως οι ψυχολογικές δυσκολίες μας έχουν τις ρίζες τους τόσο σε παρούσες προβληματικές σχέσεις αλλά και σε παρελθοντικές, που εξακολουθούν και επηρεάζουν την σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους. Μέσα λοπόν από τη σχέση με τον θεραπευτή/τρια μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να συμβαίνει και στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αυτή η διεργασία μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολη και επώδυνη και γι'αυτό σε κάθε περίπτωση θα σεβαστώ τον δικό σου, μοναδικό ρυθμό σου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+
Σχέσεις
Κρίσεις πανικού
Άγχος-Στρες
Σεξουαλική υγεία
Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία - Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ανθρωπιστική και Συνθετική Συμβουλευτική Θεραπεία - BCPC, Μπαθ, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση - Πανεπιστήμιο Βαρκελώνης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο
Exploring Privilege and Otherness in Counselling and Psychotherapy with Dr Dwight Turner - BCPC
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Rainbow Mapping Workshop (Trauma) - BCPC
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Schizophrenia - Coursera
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Voice and emotions: an intimate connection - C.G. JUNG PUBLIC LECTURES BRISTOL

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!