Χριστίνα Παπαλέξη

Χριστίνα Παπαλέξη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Η Χριστίνα Παπαλέξη είναι Ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Κουκάκι, Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Παιδοψυχολογία (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο του Nottingham (Nottingham Trent University). Ειδικεύεται στο μοντέλο Συστημικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Έχει σημαντική και πολυετής εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο με παιδιά, νέους και ενήλικες με ψυχικές, αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολίες. Εμπειρία δύσκολων κοινωνικών καταστάσεων, σε ποικίλα κλινικά και κοινοτικά πλαίσια. Η επαφή με πολυπολιτισμικά πλαίσια και άτομα από ποικίλα περιβάλλοντα ενίσχυσαν την ικανότητά της να εργάζεται με σεβασμό προς τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός. Πραγματοποίηση ατομικών και ομαδικών συνεδριών, συνεδριών ζεύγους και συμβουλευτικής γονέων

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!