Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Στάθης Πετράκης είναι ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο του Manchester (University of Manchester). Η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση στην οποία είναι ειδικευμένος είναι η Οικογενειακή Συστημική, στην οποία εκπαιδεύτηκε από το Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα. Βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση και εποπτεία. Έχει εργαστεί στα Δημοτικά Ιατρεία Βριλησσίων, στον οργανισμό ψυχοκοινωνικής υποστήριξης "Συνύπαρξη", στο Οργανοτροφείο Βουλιαγμένης, καθώς και σε διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς. Παρέχει υποστήριξη σε ζητήματα διαταραχών διάθεσης και άγχους, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης, προβλήματα εξαρτήσεων, θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, φοβιών, αυτοεκτίμησης και εύρεσης υπαρξιακού νοήματος. Ειδικεύεται επίσης σε θέματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις, συμβουλευτική ζεύγους, γονεών και εφήβων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!