Άννα-Μαρία Τραμπαδούρου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Άννα - Μαρία Τραμπαδούρου και είμαι νευροψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και λαμβάνω εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων στο Αιγινήτειο νοσοκομείο. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια και αναλαμβάνω περιστατικά σε όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας, πάντοτε με τη χρήση εποπτείας, ομαδικής και ατομικής. Βασικό μου μέλημα είναι η αντιμετώπιση κάθε περιστατικού εξατομικευμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου και πάντοτε με γνώμονα τη μοναδικότητα του ατόμου αλλά και την επιστημονική αρτιότητα που προσπαθώ να τρέφω και να διατηρώ.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Κρίσεις πανικού

LGBTQIA+

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - ΕΚΠΑ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική προσέγγιση - Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Νευροψυχολογία - Leiden University, the Netherlands

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχοπαθολογία - Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική - Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κλινική Ψυχοπαθολογία - Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!