Κόστος Ψυχοθεραπείας

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε την online ψυχοθεραπεία προσβάσιμη σε όλους! Οι Ψυχολόγοι του ClicktoTherapy είναι αυστηρά επιλεγμένοι επαγγελματίες με εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του.
Σου προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές συνεδρίας online ψυχοθεραπείας!

Νέα τιμή προσφοράς

45€ 35€/συνεδρία

Το έχουν επιλέξει 2.480+ πελάτες
 • Δωρεάν η 1η συνεδρία

 • 1 βιντεοδιάσκεψη διάρκειας μιας ώρας

 • Γραπτά μηνύματα προς τον Ψυχολόγο σου

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Με κάθε συνεδρία θα έχεις

100% ασφάλεια και ανωνυμία
Σε συνδέουμε με τον Ψυχολόγο που σου ταιριάζει
Διακόπτεις οποιαδήποτε στιγμή
Αλλάζεις δωρεάν Ψυχολόγο
4.7
242 αξιολογήσεις
242 αξιολογήσεις

Κορυφαίες αξιολογήσεις

 • Χ.Γ.
  Η πρώτη εμπειρία με την ίδια την εφαρμογή αλλά και με τον Ψυχολόγο ήταν πολύ θετικές, καθώς δεν αντιμετωπίστηκαν προβλήματα από τη πλευρά της εφαρμογής και η συνεργασιμότητα και η online επικοινωνία με τον Ψυχολόγο ήταν άριστη. Αισθάνθηκα ότι υπήρχε αρχική χημεία και ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ πλήρως για ψυχοθεραπεία.
 • Π.Χ.
  Αισθάνθηκα ότι μιλάω σε επαγγελματία, που σκοπό έχει να κατανοήσει τι συμβαίνει στην ψυχή και στο μυαλό μου και να θέλει να διαθέσει την επαγγελματική της βοήθεια. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη συνεδρία ήταν δωρεάν, δεν προσπάθησε να με ελκύσει ως πελάτισσα αλλά σεβάστηκε την κατάσταση που μπορεί να βρίσκομαι.
 • Ν.Κ.
  Η βοήθεια σας είναι αλήθεια πολύτιμη και με βοηθάει εν μέρει να βγω από τη δική μου οπτική γωνία και να αντιμετωπίσω με νηφαλιότητα τα πράγματα. Ένιωσα αρκετά καλά από την πρώτη συνεδρία και πιστεύω πως χρειάζομαι και συνέχεια.
 • Α.Γ.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ψυχοθεραπεύτριά μου, γιατί αισθάνομαι ότι μπορεί να με καταλάβει και μπορεί να κάνουμε συνεδρίες για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά νιώθω και μέσα από τις συνεδρίες ότι κατανοεί το πρόβλημά μου και σε ένα βαθμό έχει συμβάλλει θετικά σε αποφάσεις που έχω λάβει και θεωρώ ότι είναι για το καλό μου.
 • Ν.Π.
  Ήταν η πρώτη μου φορά online και πιστεύω θα με βοηθήσει αρκετά όποτε είναι 100% πιθανό να συνεχίσω γιατί ένιωσα άνετα να συζητήσω το πρόβλημα μου από την πρώτη συνεδρία. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Online ψυχοθεραπεία - Ψυχολόγοι

Η online ψυχοθεραπεία, μέσω βίντεο, τηλεφώνου, email ή μέσω μηνυμάτων, υπάρχει στη μία ή την άλλη μορφή για περισσότερο από 20 χρόνια. Έρευνες έχουν αποδείξει πως η online ψυχοθεραπεία είναι ισάξια με την δια ζώσης ψυχοθεραπεία και στις περισσότερες περιπτώσεις μία εξέχουσα εναλλακτική μέθοδος θεραπείας.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας εξ αποστάσεως είναι η ευκολία και η ευελιξία του προγραμματισμού της συνεδρίας από την άνεση του σπιτιού - ή οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι.

Τιμές συνεδρίας

Πολλαπλά πακέτα συνεδριών για να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες σου. Αφού ολοκληρώσεις την πρώτη δωρεάν σου online συνεδρία, και βεβαιωθείς ότι αυτή η προσέγγιση είναι κατάλληλη για σένα, θα κληθείς να αγοράσεις όποιο πακέτο επιθυμείς.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝΤΙΜΗ
1 συνεδρία45€
2 συνεδρίες80€ (40€/συνεδρία) κερδίζεις 20€
4 συνεδρίες140€ (35€/συνεδρία) κερδίζεις 40€ - το πιο δημοφιλές

Μπορώ να διαλέξω τον Ψυχολόγο μου;

Η αναζήτηση του κατάλληλου Ψυχολόγου ίσως βιώνεται από πολλούς ως στρεσογόνα και χρονοβόρα διαδικασία. Οι περισσότεροι όταν βρίσκονται σε αναζήτηση θεραπείας φαντάζονται ποιά χαρακτηριστικά θα έχει ο άνθρωπος που θα είναι απέναντί τους και που θα τους ζητά να ξεδιπλώνουν εσώτερα κομμάτια τους κατά τις συνεδρίες.

Ακριβώς επειδή ένας Ψυχολόγος δεν είναι απαραίτητα κατάλληλος για όλους και δεν ταιριάζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναλαμβάνουμε να βρούμε εμείς τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή σύμφωνα με το αίτημα και τα κριτήρια κάθε ενδιαφερόμενου.

Πώς θα ξέρω ότι είναι ο κατάλληλος ψυχοθεραπευτής;

Για να γίνει μία επιτυχημένη σύνδεση μεταξύ Ψυχολόγου και ενδιαφερόμενου, εξετάζονται όλα τα απαραίτητα κριτήρια με βασικό πυλώνα τη δημιουργία μιας ισχυρής θεραπευτικής συμμαχίας. Αυτό το πετυχαίνουμε αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τον αλγόριθμο σύνδεσης, ο οποίος εξετάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα.

Φυσικά είναι πιθανό να θες να δοκιμάσεις κάποια άλλη προσέγγιση ψυχοθεραπείας. Για να σε βοηθήσουμε να πάρεις το μέγιστο, προσφέρουμε τη πρώτη συνεδρία δωρεάν, ώστε να εξετάσεις εάν ο Ψυχολόγος σου ταιριάζει.