Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Συχνες ερωτησεις (FAQ)

 • Γιατί να ξεκινήσω με το ClicktoTherapy;

  Προβλήματα και δυσκολίες που εμφανίζονται στην καθημερινότητα τείνουν συχνά να μεγεθύνονται στην αντίληψή μας. Προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε, μπορεί να μπούμε σε μια κυκλική διαδικασία αναζήτησης λύσεων, η οποία οδηγεί στην εξάντληση της ψυχικής μας ενέργειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε κόπωση και αδυναμία. Σε αυτή την περίπτωση η αναζήτηση βοήθειας είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση που μπορούμε να επιλέξουμε.

  Πού όμως μπορούμε να αναζητήσουμε βοήθεια και σε ποιον μπορούμε να δείξουμε εμπιστοσύνη; Ανατρέχουμε σε φίλους και γνωστούς για συμβουλές. Αλλά η πρακτική αυτή μπορεί να μας τοποθετήσει σε άβολη θέση, εκθέτοντας την αυτοεικόνα μας. Επιπλέον, πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι οτι οι φιλικές συμβουλές θα μας ταιριάξουν και εν τέλει θα μας βοηθήσουν; Παραμένουμε απογοητευμένοι.

  Η επαγγελματική βοήθεια που παρέχεται στο ClicktoTherapy είναι άμεση, αξιόπιστη και αποτελεσματικη. Eπιλέγουμε τον κατάλληλη/ο για εσένα Ψυχολόγο, ώστε να παρέχουμε ψυχολογικές υπηρεσίες προσωποποιημένες! Κάνεις την πρώτη συνεδρία δωρεάν για να σιγουρευτείς ότι ο Ψυχολόγος και το ClicktoTherapy σου ταιριάζει, πριν αποφασίσεις να συνεχίσεις. Αν στην πορεία διαπιστώσεις ότι δεν σου ταιριάζει ο ψυχοθεραπευτής σου, μπορείς να ζητήσεις αλλαγή.

 • Πώς προετοιμάζομαι για την πρώτη συνεδρία;

  Κλείσε ραντεβού με τον Ψυχολόγο σου για την πρώτη συνεδρία. Πριν ξεκινήσουν, πολλοί θεραπευόμενοι αναφέρουν οτι διακατέχονται από συναισθήματα αγωνίας, ακόμη και άγχους. Είναι πιθανό να αισθανθείς αμηχανία ή ντροπή. Είναι αναμενόμενο, πρόκειται να μοιραστείς βαθιές προσωπικές σου ανησυχίες με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις πρώτη φορά!

  Όπως και να αισθάνεσαι, ο Ψυχολόγος σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Να θυμάσαι οτι είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να σε υποστηρίξει. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να αναλογιστείς για ποιους λόγους αναζητάς θεραπεία, ώστε ελεύθερα να τους εκφράσεις στον Ψυχολόγο σου. Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία; Τι περιμένεις να κερδίσεις από τη θεραπεία σου; Πώς θα βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σου αν λύσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τώρα;

 • Πόσο κοστίζει μια συνέδρια ψυχοθεραπείας;

  Με το ClicktoTherapy έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις δωρεάν και στη συνέχεια να επιλέξεις όποιο πακέτο επιθυμείς. Δες περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της ψυχοθεραπείας.

 • Πώς μπορώ να πληρώσω για τις συνεδρίες μου;

  Όλες οι αγορές των συνεδριών γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής, με τη βοήθεια της Stripe. Μπορείς να αγοράσεις τις συνεδρίες σου οπουδήποτε στον κόσμο και εάν βρίσκεσαι, με έναν από τους παρακάτω υποστηριζόμενους τύπους καρτών. Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, American express.

 • Πώς συνδέομαι στη συνεδρία μου;

  Για να μπεις στο προγραμματισμένο ραντεβού σου με την/τον ψυχολόγο σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδέεσαι εδώ με τα στοιχεία του λογαριασμού σου.
  2. Πατάς την επιλογή "Συνδέσου στη συνεδρία"
  3. Πατάς την επιλογή "Request permission", για να σου ζητήσει άδεια χρήσης του μικροφώνου και της κάμεράς σου.
  4. Σου εμφανίζεται παράθυρο πάνω-αριστερά στο browser και επιλέγεις "Allow" για να δώσεις την έγκριση.
  5. Πατάς "ΣΥΝΔΕΣΗ" και μπαίνεις στην βινετοδιάσκεψη περιμένοντας να συνδεθεί και ο/η ψυχολόγος σου.
 • Πόσο διαρκεί μία συνεδρία ψυχοθεραπείας;

  Η κάθε ατομική συνεδρία διαρκεί 45' και οι συνεδρίες θεραπείας ζεύγους διαρκούν 75'.

 • Μπορώ να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία μέσω chat;

  Το chat με τον Ψυχολόγο σου, παρέχεται για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας και όχι ως θεραπευτικό μέσο. Οι συνεδρίες γίνονται αποκλειστικά μέσω βίντεο, καθώς σύμφωνα με έρευνες αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας, και στις περισσότερες περιπτώσεις ισάξια με τη δια ζώσης θεραπεία.

 • Πώς ξεκινάω με το ClicktoTherapy;

  Αποφάσισες να ξεκινήσεις αλλά δεν ξέρεις πώς; Κάνεις εγγραφή εδώ. Κατά την εγγραφή θα σου ζητηθεί να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Αυτές μας βοηθούν να ορίσουμε τον κατάλληλο Ψυχολόγο, ειδικά για εσένα. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία εγγραφής, θα συνδεθείς μετά από κάποιες ώρες με τον Ψυχολόγο σου. Μπορείς πλέον να επικοινωνήσεις μαζί του γραπτώς, καθώς και να ορίσεις την πρώτη δωρεάν συνεδρία.

 • Μπορώ να ακυρώσω/αλλάξω τη συνεδρία μου;

  Ναι, ακυρώσεις ή αλλαγές γίνονται δεκτές μέχρι και 24 ώρες πριν την ώρα έναρξης της συνεδρίας. Για να προχωρήσεις στην αλλαγή, μπορείς να επικοινωνήσεις έγκαιρα με τον Ψυχολόγο σου μέσω του chat, καθώς και να επιλέξεις “αλλαγή ραντεβού”.

 • Μπορώ να αλλάξω Ψυχολόγο;

  Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείς να αλλάξεις Ψυχολόγο, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και πατώντας πάνω στο όνομα τoυ ψυχολόγου σου πάνω αριστερά στο προσωπικό σας chat, να επιλέξεις "Αλλαγή ψυχολόγου". Από εκεί μπορείς να επιλέξεις μια από τις προτάσεις μας για να συνδεθείς με τον κατάλληλο θεραπευτή.

 • Μπορώ να κάνω αίτηση για επιστροφή χρημάτων;

  Ναι! Επιστροφές χρημάτων γίνονται σε περιπτώσεις που δεν παρεμβαίνουν στο θεραπευτικό σου πλαίσιο. Πιο συγκεκριμένα, για να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μην έχει ξεκινήσει η κατανάλωση του πακέτου αγοράς.

 • Απευθύνεται σε μένα το Click to Therapy;

  Το ClicktoTherapy απευθύνεται σε όσους αναζητούν να βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής τους. Όταν υπάρχει οτιδήποτε που σε απομακρύνει από την ευτυχία ή σε εμποδίζει να επιτύχεις τους στόχους σου τότε το ClicktoTherapy μπορει να σε βοηθήσει.

  To ClicktoTherapy δεν είναι κατάλληλο στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Κάλεσε αμέσως το 1018 ή τον αριθμό για την αυτοκτονία της χώρας σου.
  • Αν έχεις διαγνωσθεί με σοβαρή ψυχική ασθένεια ή η κατάστασή σου χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.