Κωνσταντίνα Χατζή

Κωνσταντίνα Χατζή

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής

Ψυχολόγος με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

Πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για άσκηση του επαγγέλματος Ψυχολόγου. Έχει πιστοποιημένη γνώση και πτυχίο Ψυχολογίας από Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας προσφέροντας βέλτιστες υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χατζή Κωνσταντίνα και είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και βρίσκομαι στη διαδικασία ολοκλήρωσης του Μεταπτυχιακού μου διπλώματος (MA) στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του University of East London με Συνθετική ψυχοθεραπευτική κατεύθυνση (Προσωποκεντρική, Ψυχοδυναμική και Γνωσιακή Συμπεριφορική) ενώ παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική θεραπεία του EICP- Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης πραγματοποίησα συνεδρίες ενηλίκων σε συμβουλευτικά κέντρα και εργάστηκα με θεματικές όπως οι συναισθηματικές δυσκολίες, τα σχεσιακά ζητήματα, οι διατροφικές δυσκολίες κ.α. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με τη πληρέστερη ψυχοθεραπευτική κατάρτιση ενώ εκπαιδεύομαι συνεχώς ώστε να ανταποκρίνομαι στις εκάστοτε θεραπευτικές ανάγκες!

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!