Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος Υγείας Msc και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Μπορντώ της Γαλλίας και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστημίου Northumbria του Νιούκαστλ Μ. Βρετανίας. Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο τετραετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική που υλοποιείται από το Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας. Επιπλέον, παρακολούθησα το διετές σεμινάριο με θέμα τις Διατροφικές Διαταραχές στο Κέντρο Ημέρας ΑΝΑΣΑ. Έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε διάφορους οργανισμούς και έχω ασχοληθεί με την ψυχοθεραπευτική παρέμβαση στην απεξάρτηση στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Σήμερα διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στη Καλλιθέα Αττικής και είμαι εξωτερική συνεργάτης του Ειδικού Ιατρείου Αγχωδών Διαταραχών και Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Διατροφικές διαταραχές

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο του Μπορντό, Γαλλία

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχολογία της Υγείας - Πανεπιστήμιο Northumbria Newcastle, Μ. Βρετανία

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Κε.Σ.Με.Θ. – Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!