Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Daphni Couteau, είμαι Γαλλίδα που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα. Είμαι Ψυχολόγος (Msc)- Ψυχοθεραπεύτρια από το Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο (Hellenic American University)και είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Τα πρώτα μου πτυχία τα έλαβα από την Σορβόννη (Paris I) από το τμήμα Ιστορίας της Τέχνης με ειδίκευση στην Σύγχρονη τέχνη. Μετά από την πορεία μου στον χώρο της τέχνης αποφάσισα να ακολουθήσω το πάθος μου που ήταν και είναι, η ψυχολογία. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Ψυχολογία, παρακολούθησα μία τετραετή εκπαίδευση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (θυγατρικό εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου Albert Ellis της Νέας Υόρκης) από όπου έλαβα και όλες τις βεβαιώσεις και πιστοποίηση αλλά και κλινική εμπειρία. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και έχω παρακολουθήσει πολλά, εντός και εκτός Ελλάδας με στόχο την συνεχή ενημέρωση μου για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μου. Η κλινική μου εμπειρία άπτεται στους εφήβους και ενήλικες, σε θέματα διαχείριση κρίσεως, δυσκολίας διαχείρισης συναισθημάτων (Άγχος, Πένθος, Θυμό, Θλίψη…), δυσκολίες επίτευξης (αναβλητικότητα..) και διαταραχές προσωπικότητας. Επίσης, εκτός από την ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, παρέχω και θεραπεία ζεύγους όπως και συμβουλευτική γονέων. Το γεγονός ότι προέρχομαι από Γαλλική οικογένεια, ότι μεγάλωσα στην Ελλάδα και σπούδασα και σε Αμερικάνικο Κολλέγιο μου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιώ τις συνεδρίες μου σε 3 γλώσσες αλλά βασικότερο να έχω και προσωπική εμπειρία πολυπολιτισμικού βιώματος. Η προσέγγιση μου είναι εξατομικευμένη με απόλυτο σεβασμό ως προς το άτομο, τις ανάγκες του και το απόρρητο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σεξουαλική υγεία

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - Hellenic American University

Πτυχίο
Πτυχίο

Universite Paris I-Pantheon Sorbonne- Art History -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Psychology - Hellenic American University

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!