Aleksandra Mrkobrada

Aleksandra Mrkobrada

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Gestalt

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church και εξειδικεύομαι στην μέθοδο Gestalt. Επιμορφώνομαι διαρκώς μέσα από επιστημονικά βιβλία, άρθρα, σεμινάρια και συνέδρια. Είμαι βαθιά παθιασμένη με το επάγγελμα μου και θεωρώ προνόμιο να είσαι με έναν άλλο άνθρωπο ο οποίος να μοιράζεται μαζί σου τις δυσκολίες του, τη χαρά του, το θυμό του, τη σύγχυση του, τη λύπη του, τις επιτυχίες του. Βλέπω τις θεραπείες ως κάτι ιερό, όπου κάποιος μπορεί πραγματικά να είναι ο εαυτός του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Αυτοανάπτυξη
Πένθος
Κρίσεις πανικού
Κατάθλιψη
Άγχος-Στρες
Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολόγος - Canterbury Christ Church

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Παιδοψυχιατρική - ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Αθλητική ψυχολογία - ΕΚΠΑ
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Διατροφικές διαταραχές - ΕΚΠΑ
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Ειδική Αγωγή - ΕΚΠΑ
Σεμινάριο
Σεμινάριο
Πενθος - Gestalt Foundation

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!