Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, από όπου αποφοίτησα το 2016. Έπειτα, συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Κλινική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Newcastle στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και πάνω στη Κλινική Νευροψυχολογία και τις Νοητικές Νευροεπιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο "Montreal Neurological Institute" του Πανεπιστημίου McGill στον Καναδά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έλαβα υποτροφίες και διακρίσεις λόγω υψηλής επίδοσης και ολοκλήρωσα τη πρακτική μου άσκηση σε κέντρα ψυχικής υγείας και μεγάλα νοσοκομεία όπως το Παπανικολάου, το Αττικόν και ο Ευαγγελισμός. Εκεί, απέκτησα πολύτιμη εμπειρία στην αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού, στις αγχώδεις διαταραχές, την κατάθλιψη, τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τις διαταραχές πρόσληψης τροφής κλπ καθώς και στη νευροψυχολογική εκτίμηση. Επί του παρόντος είμαι υποψήφια διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζομαι σε κέντρο αποκατάστασης και στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", ενώ διατηρώ και ιδιωτικό γραφείο. Όσον αφορά την ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση, ασκώ το μοντέλο της λογικοθυμικής γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας (RECBT), εκπαιδευόμενη από το Ελληνικό Ινστιτούτο RECBT. Σε αυτό το μοντέλο μαθαίνουμε πως να αναγνωρίζουμε τις αυτοηττούμενες ή άκαμπτες πεποιθήσεις και να τις αντικαθιστούμε με πιο ορθολογικές και ευέλικτες, με στόχο μια πιο ευτυχισμένη και ανεξάρτητη ζωή παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες. Η στάση μου στη θεραπεία είναι μη επικριτική, υποστηρικτική και ενθαρρυντική. Σκοπός στο τέλος αυτού του ταξιδιού είναι να μην με χρειάζεσαι, έχοντας πλέον γίνει ο θεραπευτής του εαυτού σου. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη, αλλά δε χρειάζεται να είναι και ανυπόφορη.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Νευροψυχολογία-Νευροεπιστήμες - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Κλινική Νευροψυχολογία-Νευροεπιστήμες - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Ψυχολογία - Newcastle University, Ηνωμένο Βασίλειο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Λογικοθυμική Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία - REBT Institute

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ψυχογηριατρική - Νέστωρ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!