Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο του Tübingen στη Γερμανία και έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω σε Συγκριτικές Προσεγγίσεις και Κλινικές Εφαρμογές της Ψυχοθεραπείας στο τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου στην Λογικοθυμική και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Rational-Emotive & Cognitive-Behavioral Therapy), μια προσέγγιση που ασχολείται με ποικίλα θέματα σχετικά με την άμεση διαχείριση συναισθηματικής αναστάτωσης και συμπεριφορικής αλλά και φιλοσοφικής αλλαγής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχοθεραπεία: συγκριτικές προσεγγίσεις, κλινικές εφαρμογές και θεωρητικά πλαίσια -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Η Επιστήμη των Σχέσεων - Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!