Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Μαζί θα προσπαθήσουμε να δούμε "κάτω" από τα σημερινά προβλήματα και να καταλάβουμε γιατί αυτά υπάρχουν. Πολύ συχνά, οι αναδρομές στο παρελθόν, στην παιδική ηλικία και στον τρόπο που μεγάλωσες θα κάνουν την εικόνα πιο ξεκάθαρη. Πέρα από την γνωστική επίγνωση των συνδέσεων παρόντος- παρελθόντος, ένας σημαντικός στόχος της θεραπείας είναι και η βίωση συναισθημάτων μέσα στη συνεδρία. Η παρατήρηση του σώματος και των φυσιολογικών αντιδράσεών του θα μας δείχνει το δρόμο προκειμένου σιγά σιγά να μπορέσεις να βιώσεις, να συμφιλιωθείς ή να απελευθερωθείς από συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν. Θα είναι μία σκληρή δουλειά που θα κάνουμε μαζί. Είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτος ΑΠΘ, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος Clinical Psychology (Msc) του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης. Η ψυχοθεραπευτική προσέγγιστη στην οποία εκπαιδεύομαι και ασκώ είναι η Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία. Διασφαλίζω την ποιότητα της δουλειάς μου μέσω της προσωπικής μου θεραπείας, εποπτείας και συνεχούς μάθησης. Από την έναρξη των σπουδών μου έως και σήμερα έχω συμμετάσχει σε συνέδρια ψυχοθεραπείας και ψυχιατρικής, πρακτική άσκηση σε ψυχιατρικές κλινικές αλλά και ιδιωτικά γραφεία (στην Ελλάδα, Σουηδία και την Ισπανία), εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus με θέματα το mindfulness, την ενσυναίσθηση, τη σωματική ψυχοθεραπεία, την τέχνη στην ψυχοθεραπεία (θέατρο, χορό, θεραπευτική γραφή) κ.α. Έχω ασχοληθεί εθελοντικά με παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς και με την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σε θέματα ψυχικής υγείας, είτε μέσω event είτε μέσω άρθρων και βίντεο. Έχω εμπειρία ως ψυχοθεραπεύτρια σε online πλαίσια και με άτομα από διάφορες χώρες. Διεξάγω θεραπεία στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία - Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινικής Ψυχολογίας - Utrecht University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία - Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο (ΙΨΚ)

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!