Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Αθηνά Μαξιμιάδη πραγματοποίησε τις βασικές σπουδές της στην Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα, στη διάρκεια των οποίων υπήρξε εθελοντικά ασκούμενη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ‘ΑΚΤΙΟΣ’, στην Πανελλήνια Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ). Έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο της Ψυχολόγου Υγείας στο University of Surrey στην Αγγλία. Με τον τίτλο αυτό συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές Μητέρα, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κλινική Ψυχικού) και Ιασώ, και εθελοντικά με την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.). Έχει εργαστεί στο Byron College παρέχοντας παρέμβαση σε παιδιά με διαταραχές συμπεριφοράς, εθελοντικά στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘ΑΘΗΝΑ’ του ΟΚΑΝΑ και του Αιγινητείου Νοσοκομείου, και ως Υπεύθυνη Ψυχολογικής Υποστήριξης σε ομάδα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΟΗΕ) για τους πρόσφυγες. Ταυτόχρονα, ως εξωτερικός συνεργάτης παρέχει υπηρεσίες σε κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, με αναπτυξιακές διαταραχές, συμπεριφορικές ή συναισθηματικές διαταραχές. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς και πιστοποιημένη συνεργάτης του Ταμείου Υγείας της Τράπεζας της Ελλάδος. Έχει παρουσιάσει ομιλίες στο 16ο Συμπόσιο Εντατικής Ιατρικής Ενόπλων Δυνάμεων και το 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εντατικής Θεραπείας. Οι γνώσεις της συμπληρώνονται με την παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων και συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και διαρκών μετεκπαιδεύσεων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Κακοποίηση

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!