Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Αθηνά Κουμιώτη και είμαι Ψυχολόγος _ Συστημική θεραπεύτρια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας, του πανεπιστημίου Κρήτης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, πραγματοποίησα την εκπαίδευση μου στην θεραπεία με βάση την συστημική προσέγγιση! Έχω εργαστεί για 5 χρόνια σε πολυδύναμο κέντρο του Ρεθύμνου, πραγματοποιώντας θεραπευτικές συνεδρίες με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, με εφήβους, γονείς αλλά και ομαδική θεραπεία σε ομάδες ενηλίκων! Από τον Σεπτέμβριο του 2022 διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Τραύμα

Διατροφικές διαταραχές

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολόγος - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημικής προσέγγισης - Ρ.Ο.Δ.Α.Κ.Ι.Ν.Ο

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!