Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτη αριστούχος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Msc) από την Ιατρική Σχολή Αθηνών στην «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων». Έχω ειδικευτεί στη συστημική- οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας, το οποίο αποτελεί φορέα πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA). Η συστημική ψυχοθεραπεία βασίζεται στην διερεύνηση των σχέσεων, των ρόλων και των θέσεων του θεραπευομένου/ της θεραπευομένης με στόχο την αύξηση της κατανόησης του εαυτού σε σχέση με τους άλλους και την δημιουργία λειτουργικού και ικανοποιητικού τρόπου σχετίζεσθαι. Έχω εργαστεί με ποικίλους πληθυσμούς (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια, ομάδες, κοινότητα) σε δημόσιους φορείς και κέντρα ειδικής αγωγής. Τα τελευταία χρόνια παρέχω υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας συστημικής- οικογενειακής προσέγγισης διατηρώντας το ιδιωτικό μου γραφείο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας πραγματοποιώντας δια ζώσης και διαδικτυακές συνεδρίες.

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σεξουαλική υγεία

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΟΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ- ΚΕΣΜΕΘ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!