Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Άννα Αρχοντή και είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτος ΑΠΘ. Τα τελευταία 3 χρόνια εξειδικεύομαι στην Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), ενώ φοιτώ στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Κλινική Ψυχική Υγεία» της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Επιπλέον έχω επιμορφωθεί στην «Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά» και στην «Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές πρακτικές σύγκλισης» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων, παρουσιάζοντας το έργο μου, έχω διεξάγει ομιλίες, ενώ ασχολούμαι και με τη συγγραφή άρθρων. Όσον αφορά στην επαγγελματική μου πορεία, έχω συνεργαστεί με κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά, ενώ το τελευταίο διάστημα έχω επικεντρωθεί στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων. Αυτό που πάντα κέντριζε το ενδιαφέρον μου είναι το πως οι σκέψεις των ανθρώπων, επηρεάζουν το πως αισθάνονται και συμπεριφέρονται˙ κάτι που η CBT έχει ως βασική της αρχή. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μαζί. Θα επιδιώξουμε να αναγνωρίσουμε τις δυσλειτουργικές σκέψεις που οδηγούν σε δυσφορικά συναισθήματα. Όσο τις αντικαθιστούμε με ρεαλιστικότερες, θα παρατηρείτε σταδιακή αλλαγή στο πως νιώθετε και πράττετε. Σ’ αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι, είμαστε συνοδοιπόροι. Έχουμε ως οδηγό την πίστη στον άνθρωπο και τη δύναμή του. Και θυμηθείτε˙ ο δρόμος προς την αλλαγή μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά η θέα…υπέροχη.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!