Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μωλέ Ελένη είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια με έδρα το Αλιβέρι, απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου κι έχει ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευσή της στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (ΚΕ.ΨΥ. ΣΥ). Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με αριθμό πρωτοκόλλου 110219/606. Από το Φεβρουάριο του 2023 εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες ενηλίκων εξ αποστάσεως. Παράλληλα, εργάζεται σε κέντρο ειδικών θεραπειών, παρέχοντας θεραπευτικές συνεδρίες σε παιδιά - εφήβους και συμβουλευτική σε γονείς. Στα πλαίσια της προσωπικής της εξέλιξης και εμπλουτισμού των γνώσεών της, έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σαν ψυχολόγος σε ποικίλα πλαίσια, μεταξύ των οποίων η μονάδα ψυχο - κοινωνικής αποκατάστασης ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας (Ε.Π.Α.Χ.) και η Ψυχογηριατρική Εταιρεία Νέστωρ. Αναλαμβάνει, κυρίως, τη θεραπεία και υποστήριξη περιστατικών άγχους, κατάθλιψης, φοβιών και κρίσεων πανικού. Παρέχει ατομική ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως (Online) σε ενήλικες.

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Δίπλωμα στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση στα νεότερα μοντέλα της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας - Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!