Νάσος Τζάρτζανος

Νάσος Τζάρτζανος

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Ψυχοδυναμική

Σύντομο βιογραφικό

Ο Νάσος Τζάρτζανος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Έχει εκπαιδευθεί πάνω στην Ψυχιατρική Ενηλίκων και Παίδων στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγηνιτείου Νοσοκομείου καθώς και έχει εργαστεί στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην διεκπεραίωση πειραματικών ερευνών Ψυχολογίας. Επίσης, η ολοκληρωμένη παρακολούθηση των Εισαγωγικών Διαλέξεων της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας (ΕΨΕ) αποτέλεσε σημαντικός παράγοντας στην κατανόηση των βασικών εννοιών που θεμελιώνουν την ψυχοδυναμική προσέγγιση του στην ψυχοθεραπεία. Στο πλάισιο της επαγγελματικής του εμπείριας έχει συνεργαστεί με το Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΚΨΥΕΔ) και το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων όπου και ολοκλήρωσε έναν μακρύ κύκλο εφημεριών στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου αλλά και στην Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας. Ταυτόχρονα, κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών συνεργάστηκε επιτυχώς με το 6ο Δημοτικό Ιατρείο Αθηνών στην Κυψέλη και με το κέντρο Συμβουλευτικής του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος παρέχοντας συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε δημότες και φοιτητές διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!