Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η υπαρξιακή συστημική προσέγγιση στοχεύει, εκτός από την αντιμετώπιση της όποιας δυσλειτουργίας υπάρχει, στην ανάδειξη και ενίσχυση των προσωπικών και υγιών δυνάμεων του εαυτού. Εστιάζεται στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης για την ζωή και το νόημα που κανείς θα δώσει και θα υποστηρίξει λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη ότι όλοι μας συμμετέχουμε σε ομάδες και συστήματα, τα οποία επιρεάζουν, λιγότερο ή περισσότερο, τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος της υπαρξιακής συστημικής προσέγγισης είναι, εν τέλει, να μπορούμε να δημιουργούμε και να μετέχουμε σε υγιείς και λειτουργικές σχέσεις με τους άλλους ενώ την ίδια στιγμή διατηρούμε τον εαυτό μας και τις αξίες μας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!