Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Αναστασία Μόσιου. Είμαι ψυχολόγος (MSc) με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, εργάστηκα σε Κέντρο Ημέρας στον Βόλο, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ενήλικες κατά την περίοδο της πανδημίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκομαι στην Ολλανδία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λάιντεν. Αυτή τη στιγμή, συνεργάζομαι με μία εταιρεία προσφέροντας ψυχοθεραπεία σε διεθνείς φοιτητές και εκπατρισμένους σε Αγγλικά και Ελληνικά. Παράλληλα εκπαιδεύομαι στη Θεραπεία Εστιασμένη στο Συναίσθημα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Θεραπείας Εστιασμένης στο Συναίσθημα. Πρόκειται για μία ανθρωπιστική προσέγγιση που υποστηρίζει τη σπουδαιότητα των συναισθημάτων στην ανθρώπινη λειτουργία και την θεραπευτική αλλαγή. Ωστόσο, στην πρακτική μου προσπαθώ να εξατομικεύω τη θεραπεία βασιζόμενη στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, ενσωματώνοντας στοιχεία από άλλες προσεγγίσεις όπως τη Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία, τη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης και τη Διαλεκτική-Συμπεριφορική Θεραπεία και τη Θεραπεία εστιασμένη στη συμπόνια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Psychology - Leiden University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Emotion-focused Therapy (EFT) - Hellenic Institute of EFT

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κλινική Ψυχοπαθολογία - Αιγινήτειο Νοσοκομείο-ΕΚΠΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!