Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Ζωή Κοντογεωργοπούλου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ζωή Κοντογεωργοπούλου, είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του Ε.Κ.Π.Α., με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Είμαι ειδικευόμενη στην συστημική προσέγγιση σε τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης του Ινστιτούτου ψυχοθεραπείας Κε.Σ.Με.Θ. στην Αθήνα. Με αρχή την ιδέα πως "κάθε πρόβλημα φέρει ένα μήνυμα", μέσω της ψυχοθεραπείας το άτομο έχει την δυνατότητα να διερευνήσει τα προσωπικά του νοήματα πίσω από τις δυσκολίες του, αλλά και να ανακατασκευάσει τους τρόπους σκέψης και δράσης, που είναι χρήσιμοι και κατάλληλοι για το ίδιο. Έχω εργαστεί σε ποικίλα πλαίσια, όπως κέντρο ψυχικής υγείας, ξενώνας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων, τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, παρέχοντας υπηρεσίες σε διαφορετικούς πληθυσμούς, μεταξύ άλλων, παιδιών κι εφήβων, οικογενειών με πολλαπλά κοινωνικο-οικονομικά εμπόδια, άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ+. Έχω δουλέψει με μεγάλο εύρος συμπτωμάτων, όπως βιωμένες εμπειρίες άγχους και κατάθλιψης, δυσκολιών διάθεσης, κρίσεων πανικού, αλλά και με προβλήματα σχέσης γονέα - παιδιού, προβλήματα ύπνου, δυσκολίες προσαρμογής, δυσκολίες διαπροσωπικών σχέσεων κ.α. Λαμβάνω ατομική και ομαδική εποπτεία σε μηνιαία βάση από έμπειρους συναδέλφους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σεξουαλική υγεία

Σχέσεις

Φοβίες

LGBTQIA+

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης - Πανεπιστήμιο Πατρών

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση στην Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας Κε.Σ.Με.Θ.

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εγκλήματα και ρητορική μίσους: Δημιουργώντας πιο συμπεριληπτικές υπηρεσίες προς επιζήσαντα LGBTQI+ άτομα - ΚΜΟP

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Επιμόρφωση σχετικά με ζητήματα έμφυλης βίας - Διοτίμα

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία - Α' Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!