Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ζωή Μαρμούρη, είμαι Ψυχολόγος και Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια. Το ενδιαφέρον μου και η εμπειρία μου επικεντρώνεται σε ενήλικες, άτομα εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας, ζευγάρια και οικογένειες. Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στην Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Université de Bordeaux της Γαλλίας. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκα στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσα την εκπαίδευση στην Βραχεία Θεραπεία Εστιασμένη στη Λύση στο Kέντρο Εστιασμένης στη Λύση Ψυχοθεραπείας Bienestar στη Θεσσαλονίκη. Στην παρούσα φάση, εξειδικεύομαι στη Συστημική Θεραπεία Ζευγαριών στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί σε διάφορα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières) στην Ελλάδα υποστηρίζοντας άτομα που έχουν βιώσει εμπειρίες έμφυλης ή/και ενδοοικογενειακής βίας, βασανιστηρίων, σωματικής ή/και σεξουαλικής κακοποίησης. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ιδιωτικά, ενώ συνεργάζομαι με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, υποστηρίζοντας τον φοιτητικό πληθυσμό μέσω ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής. Επίσης, διατηρώ εξωτερική συνεργασία με τα Θεραπευτικά Κέντρα Ανάκτηση, υποστηρίζοντας οικογένειες και γονείς παιδιών που βρίσκονται σε πρόγραμμα λογοθεραπείας ή/και εργοθεραπείας. Παράλληλα με την εργασιακή μου εμπειρία, έχω υπάρξει εθελόντρια σε πολλά πλαίσια στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Είμαι τακτικό μέλος της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), ενώ συμμετέχω στη Συντακτική Επιτροπή του Συστημικού Περιοδικού "Μετάλογος". Η συστημική σκέψη που με εμπνέει είναι ότι η κάθε συμπεριφορά αποκτάει νόημα μόνο μέσα στο πλαίσιο το οποίο συμβαίνει.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!