Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης (MSc) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι Κλινικός Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Απέκτησε το πρώτο του πτυχίο (BA) στην Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Αφού απέκτησε πιστοποίηση στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο «Paul Valery» της νότιας Γαλλίας μετακόμισε στην Ολλανδία όπου απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στη Διεθνή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ. Ολοκλήρωσε το Master of Science στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας με διατριβή στην επιγενετική και νευροπλαστικότητα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων και αποκτήσει μεγάλη γνώση και εμπειρία στην ψυχοπαθολογία, στα διαγνωστικά συστήματα και στην θεραπευτική διαδικασία. Σήμερα, λειτουργεί το ιδιωτικό του γραφείο και ειδικεύεται στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Σχεσιακής Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ). Είναι μέλος της Διεθνής Ένωσης Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (IARPP) στη Νέα Υόρκη καθώς και της Αμερικανικής Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Κοινωνιολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Erasmus University Rotterdam

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Kλινική Ψυχολογία - Utrecht University

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!