Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ζαΐρα Δελλή και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου στη συστημική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία στην Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης (ΕΣΥΘΕΠΑΣ). Η συστημική ψυχοθεραπεία είναι μια προσέγγιση η οποία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως μέρος των συστημάτων στα οποία ανήκει και δίνει έμφαση στις σχέσεις και στην επικοινωνία του ατόμου με τα υπόλοιπα μέλη του εκάστοτε συστήματος. Έως τώρα έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για 7 χρόνια. Κατόπιν συνεργάστηκα με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στη Μονάδα Συμβουλευτικής και Στήριξης των φοιτητών για ένα ακαδημαϊκό έτος. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο ασκώντας ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους, καθώς επίσης και παρέχοντας συμβουλευτική σε γονείς. Η κλινική μου εμπειρία έως τώρα είναι σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με διαχείριση σχέσεων, διαχείριση άγχους, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ψυχοθεραπεία σε ΛΟΑΤΚΙ+ θεραπευόμενους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Τραύμα

Κατάθλιψη

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία - ΕΣΥΘΕΠΑΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!