Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χρυσάνθη Γαστεράτου, είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και εξειδικευμένη στην Παρεμβαίνουσα Μη Κατευθυντική Ψυχοθεραπεία (NDI), τη συμβουλευτική και την εμψύχωση ομάδων. Επιπλέον, έχω μετεκπαιδευτεί στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία, αλλά και σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, κακοποίησης και διαχείρισης συγκρούσεων και επιμορφώνομαι στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής-Σωματικής Οικογενειακής Θεραπείας στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας "Βίλχελμ Ράιχ". Ιδιωτικά, συνεργάζομαι με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες και απευθύνομαι σε όσους ανθρώπους επιθυμούν να λάβουν φροντίδα, να εμβαθύνουν στα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους, σε θέματα διαπροσωπικών και οικογενειακών σχέσεων και στην καλλιέργεια και τη διεύρυνση εξατομικευμένων συνθηκών ψυχικής και ψυχοσωματικής υγείας και ευφορίας. Στο επίκεντρο της θεραπευτικής μου προσέγγισης βρίσκεται η ενεργητική ακρόαση, η συνοδεία και η παρέμβαση, με γνησιότητα και ανεπιφύλακτα θετική αποδοχή. Στόχο αποτελεί η διευκόλυνση του κάθε ανθρώπου να διερευνήσει τις ανάγκες, τις δυσκολίες και τις επιθυμίες του κατά τη διάρκεια της δικής του μοναδικής πορείας για την προσωπική ανάπτυξη και την θεραπευτική αλλαγή.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών Και Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Στην Επιστήμη της Γενικής και Συγκριτικής Λογοτεχνίας και των Εκφραστικών Μέσων - Universität Erfurt

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εισαγωγή στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής-Σωματικής Προσέγγισης στην Οικογενειακή Θεραπεία - Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής “Βίλχελμ Ράιχ” Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.)

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μη-Κατευθυντικ Παρεμβατική Ψυχοθεραπεία συμβουλευτική και εμψύχωση ομάδων (N.D.I.) - Ινστιτούτο Μη-Κατευθυντικής Παρεμβατικής Ψυχοθεραπείας και Έρευνας, Αθήνα

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εικαστική Ψυχοθεραπεία - Τaller Mexicano de arteterapia A.C, Πόλη του Μεξικού

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σεμινάριο στην Ψυχοπαθολογία των Οριακών Διαταραχών . Διάγνωση, κλινική εξέταση, ψυχοδυναμική προσέγγιση, θεραπευτικές προσεγγίσεις - Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σχολική Ψυχολογία - ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Παντείου Πανεπιστημίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!