Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου. Επίσης, έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Hertfordshire της Αγγλίας, πάνω στο μοντέλο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Recovery. Τη συγκεκριμένη περίοδο ειδικεύομαι στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Η κλινική μου εμπειρία έχει διαμορφωθεί σε διάφορους φορείς ψυχικής υγείας, παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε ζητήματα διαχείρισης συναισθηματικών και διαπροσωπικών δυσκολιών, άγχους, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας. Επιπλέον, στο πλαίσιο της προσωπικής και επαγγελματικής μου εξέλιξης λαμβάνω ατομική ψυχοθεραπεία, όπως επίσης και κλινική εποπτεία. Στόχος μου είναι η δημιουργία μιας θεραπευτικής σχέσης, όπου ο θεραπευόμενος να αισθάνεται ασφάλεια και αποδοχή, με σεβασμό στη μοναδικότητα και τις εκάστοτε ανάγκες του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Mental health recovery and social inclusion - University of Hertfordshire

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία - Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ)

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!