Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Σίνης Χρήστος και είμαι απόφοιτος Ψυχολογίας με μεταπτυχιακό στην Κλινική & Κοινοτική ψυχολογία. Έχω εκπαιδευτεί στην Γνωστική Συμπεριφορική, είμαι πιστοποιημένος δόκιμος Γνωστικός Αναλυτικός Ψυχοθεραπευτής στην ΠΕΓΑΨ και συγχρόνως εκπαιδεύομαι στην Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου έλαβα και μια σφαιρική γνώση πάνω στην Συστημική ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι κυρίως συνθετικά και προσαρμόζω τη θεραπεία στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου. Έχω υπάρξει υποστηρικτικό μέλος σε πρόγραμμα εξαρτήσεων για 5 χρόνια και πλέον εργάζομαι αυτόνομα ως ψυχοθεραπευτής. Ακολουθώ συστηματικά προσωπική θεραπεία και είμαι υπό εποπτεία για τη διαρκή καλλιέργεια των γνώσεων και των ικανοτήτων μου. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε θεραπευτικά και να διανύσουμε παρέα το ταξίδι της ψυχοθεραπείας!!

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Εφαρμοσμένη Ψυχολογία - University of Derby

Πτυχίο
Πτυχίο

Φιλοσοφία και παιδαγωγική - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική και κοινοτική ψυχολογία - University of East London

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Βραχεία εντατική δυναμική ψυχοθεραπεία - Ιατρικό ψυχοθεραπευτικό κέντρο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία - Ιατρικό ψυχοθεραπευτικό κέντρο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική και Συμπεριφορική θεραπεία - Ιατρικό ψυχοθεραπευτικό κέντρο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ψυχική υγεία της γυναίκας - global events ltd

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!