Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χρήστος Γκασδρόγκας και εργάζομαι ως ψυχολόγος από το 2014. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επέλεξα να εκπαιδευτώ στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, η οποία δίνει έμφαση στο πως ο κάθε άνθρωπος εξελίσσεται και επηρεάζεται από διάφορα συστήματα. Μέσω αυτής της διαδικασίας επιχειρείται να αναδειχθούν επικοινωνιακά μοτίβα, σχέσεις και συμπεριφορές που ενδέχεται να συμβάλλουν σε ορισμένα προβλήματα. Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και με στόχο την διεύρυνση της κλινικής μου πρακτικής, ολοκλήρωσα στην Αγγλία ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα βασισμένο στην Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία, το οποίο με εμπλούτισε με νέα εργαλεία και τεχνικές. Στη συνέχεια παρακολούθησα ένα πρόγραμμα τραυματοθεραπείας με ειδίκευση στην EMDR, η οποία είναι από τις πιο επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους για τη διαχείριση τραύματος. Στη διαδικασία της ψυχοθεραπείας συζητάμε με τον κάθε άνθρωπο για τους στόχους που έχει θέσει και πως μπορώ να υποστηρίξω καλύτερα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Cognitive Behavioural Interventions - University College London

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

EMDR - TACT Hellas

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Προσέγγιση και Ψυχοθεραπεία - Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!