Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Χριστοπούλου Κωνσταντίνα | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Η Χριστοπούλου Κωνσταντίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία του Πανεπιστημίου Strathclyde στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα "Διαπαιδαγώγηση στην παιδική & εφηβική ηλικία" και "Διαχείριση χωρισμού - διαζυγίου γονέων" του Εθνικού & Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος πιστοποιητικών εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική" και στο Life Coaching. Η κλινική της εμπειρία ξεκίνησε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση. Σήμερα παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, εργάζεται ως ψυχολόγος στη ΜΚΟ Αξία Ζωής παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, σίτισης και βοήθειας σε ανθρώπους μηδενικού εισοδήματος. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα επιστημονικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την ψυχολογία και την ψυχοπαθολογία με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη της.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία - University of Strathclyde

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εκπαιδευτικό επιστημονικό πρόγραμμα του τμήματος ψυχιατρικής παιδιών και εφήβων - Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Η Νέα Δυναμική της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης - Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Η σύγχρονη εγκληματικότητα και η αντιμετώπισή της - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!