Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με ενήλικες, εφήβους και παιδιά στο ιδιωτικό μου γραφείο καθώς και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ψυχικής ανθεκτικότητας και διαχείρισης στρες. Έχω ολοκληρώσει τις βασικές μου σπουδές στην ψυχολογία στην Αθήνα στο τμήμα ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ η μεταπτυχιακή μου ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία (MSc in Occupational Psychology), πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία στο University of Nottingham. Έχω εργαστεί για 12 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρίες ως σύμβουλος για θέματα ενδυνάμωσης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και έχω εκπαιδευτεί στο Solution Focused Coaching (ICF-accredited course) από τους Solution Surfers. Επίσης, έχω πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Γονέων σύμφωνα με το μοντέλο του Thomas Gordon (ΕΑΓ). Αυτόν τον καιρό είμαι εκπαιδευόμενο μέλος στο 4ετές κλινικό πρόγραμμα ειδίκευσης στην συστημική & οικογενειακή ψυχοθεραπεία του Ινστιτούτου Συστημικής Εκπαίδευσης, Έρευνας και Ψυχοθεραπείας «Λόγω Ψυχής». Πιο συγκεκριμένα η θεραπευτική μου προσέγγιση επικεντρώνεται σε μια εμπλουτισμένη μορφή της Συστημικής Ψυχοθεραπείας η οποία ονομάζεται SANE - System Attachment Narrative Encephalon®. Πρόκειται για μια σύνθεση της Συστημικής Προσέγγισης με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, τις αρχές της αφηγηματικής ψυχολογίας και τα σύγχρονα ευρήματα στον τομέα των νευροεπιστημών. Είμαι συνεργάτης ψυχολόγος στα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μάνεση & Τσιαμούλη, καθώς και σε εταιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης εργαζομένων. Κλινικά, ειδικεύομαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαχείριση άγχους & κρίσεων πανικού, με το πένθος, τη βελτίωση σχέσεων, τη γονεϊκότητα, καθώς και την διαχείριση κρίσιμων αλλαγών και καριέρας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

LGBTQIA+

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Emotion Focused Therapy - HiEFT

Πτυχίο
Πτυχίο

MSc Occupational Psychology - University of Nottingham

Πτυχίο
Πτυχίο

Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία - Λόγω Ψυχής

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Emotion-Focused Therapy Level 1 - Hellenic Institute of EFT

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Emotion-Focused Therapy Level 2 - Hellenic Institute of EFT

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

System Attachment Encephalon Narrative - Λόγω Ψυχής

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαιδεύτρια Αποτελεσματικού Γονέα - Gordon Hellas

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εγκέφαλος και Νευροεπιστήμες - Δρ. Βέτα Παυλίδου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!