Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Χαρά Πανοπούλου, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής). Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στις «Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές: διάγνωση και θεραπεία» στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ). Έχω εργαστεί εθελοντικά, ως ψυχολόγος, στην ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, στο πρόγραμμα «Παρέμβαση στην Κοινότητα». Επιπλέον, διαθέτω εμπειρία στη νοητική ενδυνάμωση στα πλαίσια ομάδας, την οποία απέκτησα σε Οικοτροφείο της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και σε ομάδα της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας Νέστωρ. Επίσης, έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε διάφορα πλαίσια, όπως στον Τηλεφωνικό και Συμβουλευτικό Σταθμό για το AIDS (ΕΟΔΥ), σε ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων του Praxis και έχω προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου (milamou.gr). Στη θεραπευτική διαδικασία,ο στόχος μου είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου, μέσω της κατανόησης και της αποδοχής. Παράλληλα, με τη χρήση θεραπευτικών μεθόδων, θα προσπαθήσουμε από κοινού με τους θεραπευόμενους να βρούμε την καταλληλότερη οδό, που θα τους φέρει πιο κοντά στους στόχους τους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σεξουαλική υγεία

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία - Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές: διάγνωση και θεραπεία - Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!