Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Καλτσούνη Χαρά και είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης πάνω στη Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου. Επίσης, είμαι εκπαιδευόμενη στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, στην Αθήνα. Αυτό που με προσέλκυσε στη Συστημική θεραπεία είναι η ολιστική θεώρηση για τον άνθρωπο. Κατά αυτή την οπτική, η ψυχολογική ματιά μετατοπίζεται από το άτομο στο όλον με αποτέλεσμα ο ‘’εσωτερικός μας φακός’’ να διευρύνεται οδηγώντας μας σε μια πολυπαραγοντική κατανόηση της εσωτερικής μας οργάνωσης. Σχετικά με την εργασιακή μου εμπειρία, τα τελευταία χρόνια, έχω εργαστεί στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία στη Πάτρα (Σ.Ο.Ψ.Υ.), με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες. Επίσης, έχω εργαστεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM) όπου συνέβαλα στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ευάλωτων ομάδων. Τέλος, διατηρώ και γραφείο όπου ασκώ το επάγγελμα ιδιωτικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου - Πανεπιστήμιο Ουτρέχτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική θεραπεία - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!