Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Χατζάκη Βασιλική είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκπαιδευόμενη Αφηγηματική Ψυχοθεραπεύτρια (Ινστιτούτο Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας και Κοινοτικής Πρακτικής – Masters in Narrative Therapy & Community Practice του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης). Στόχος της μέσα από αυτήν την προσέγγιση είναι το άτομο που αναζητά βοήθεια να νιώσει άνευ όρων αποδοχή και σεβασμό όσον αφορά την διαφορετικότητα και τις αξίες του, καθώς το πιο σημαντικό γι' αυτήν είναι η ασφάλεια και ενσυναίσθηση μέσα στην ψυχοθεραπευτική σχέση. Παράλληλα, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στην Ψυχιατρική κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» στο Ηράκλειο Κρήτης, δουλεύοντας ατομικά με περιστατικά κατάθλιψης, διπολικής, σχιζότυπης διαταραχής, ΔΑΦ και με περιστατικά στο κομμάτι των εξαρτήσεων. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε κοινωνικές δομές – κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη, συντονίζοντας ομάδες για την ένταξη και προστασία γυναικών προσφυγών. Παράλληλα, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και τις ψυχοθεραπευτικές της δεξιότητες κι για αυτόν τον λόγο εκπαιδεύεται στην συνθετική θεραπεία μέσα από το μοντέλο του Yalom για ομαδική ψυχοθεραπεία, με συνεχή πρακτική και εντατική εποπτεία(κέντρο ΕΚ.Ι.Σ.Υ.Π). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την εφαρμογή παρεμβάσεων που στοχεύουν στην ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και θεραπεία σε ενήλικες, παιδιά-έφηβους, οικογένειες, ΛΟΑΤΚΙ+, θέματα διαχείρισης άγχους, φοβιών, κατάθλιψης και κατάθλιψης συγκεκριμένα στην τρίτη ηλικία. Σήμερα, συνεργάζεται με το ClicktoTherapy καθώς επιθυμεί να στηρίξει ομάδες και άτομα που δεν έχουν αλλιώς πρόσβαση στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!